De Duizendpoot: Logo text
De Duizendpoot: Logo

Ons team van psychologen

Het team van De Duizendpoot bestaat uit jonge gemotiveerde therapeuten die hun werk super graag doen.
Iedereen in ons team is gelijk, want ieder van ons heeft zijn eigen talenten en deze talenten samen maken tot wat De Duizendpoot nu is.
Wij vinden kwaliteit fundamenteel.
Daarom volgen we regelmatig bijscholingen en workshops en verdiepen we onze kennis en vaardigheden.
U kan ons nu ook vinden op: Facebook

Nathalie Van Roey

klinisch kinder- en jongerenpsycholoog

Nathalie Van Roey Duizendpoot

Na een voorgaand traject als pedagogisch medewerkster startte ik een opleiding Psychologie in Nederland. Deze basisopleiding vervolgde ik enkele jaren later aan de KUL en in 2016 had ik mijn diploma Master in de Klinische Psychologie, gespecialiseerd in kinderen en jongeren, in handen. Mijn eerste ervaringen als psychologe deed ik op in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg in Maasmechelen waar ik kinderen en jongeren begeleidde met uiteenlopende problematieken. Reeds tijdens mijn studies ging ik aan de slag als opvoedingsondersteuner aan huis, waardoor ik meteen na mijn studies een job kon starten in CKG Molenberg en De Opvoedingswinkel West-Limburg. Hiernaast startte ik in 2017 ook een praktijk in Schulen als eerstelijns kinder- en jongerenpsychologe.

Binnen De Duizendpoot focus ik mij voornamelijk op beeldvorming van het IQ, sociale inzichten en aandachts- en concentratiemoeilijkheden. Ook richt ik mij naar de ouders van kinderen en jongeren voor het geven van ondersteuning in de opvoeding en begeleid ik groepstrainingen van kinderen en jongeren met gedrags- en sociaal-emotionele problemen (sociale vaardigheden, faalangst, weerbaarheid, mindfulness).

Als psycholoog ben ik erkend door de Psychologencommissie (852317478) en ben ik aangesloten bij de VVKP en de BFP.

telefoon 0479/87 07 00
e-mail nathalie@duizendpoot-hasselt.be


terug naar boven