De Duizendpoot: Logo text
De Duizendpoot: Logo

Ons team van leercoaches

Het team van De Duizendpoot bestaat uit jonge gemotiveerde therapeuten die hun werk super graag doen.
Iedereen in ons team is gelijk, want ieder van ons heeft zijn eigen talenten en deze talenten samen maken tot wat De Duizendpoot nu is.
Wij vinden kwaliteit fundamenteel.
Daarom volgen we regelmatig bijscholingen en workshops en verdiepen we onze kennis en vaardigheden.
U kan ons nu ook vinden op: Facebook

Lynn Philippaerts

ergotherapeute, leercoach

Lynn Philippaerts Duizendpoot

‘Een kind iets bij brengen wat hij later kan gebruiken in zijn verdere ontwikkeling’

Dit uitgangspunt bracht mij ertoe om aan de slag te willen gaan als leercoach.

Ik ben Lynn, 27 jaar en ergotherapeute van opleiding. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als bachelor in de ergotherapie. Tijdens mijn opleiding heb ik een stage mogen ervaren in het centrum voor ambulante revalidatie te Hasselt. Hier werkte ik voornamelijk met kleuters, lagere schoolkinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ASS en gedragsproblemen. Bijkomstig liep ik stage in een schooltje voor buitengewoon onderwijs waar ik opnieuw met kinderen in aanraking kwam. Dit was een schitterende ervaring. Mijn blijvende focus lag bij het bieden van therapie en ondersteuning aan kinderen en jongeren. Dit motiveerde mij om bij de Duizendpoot aan de slag te gaan.

Ook ik heb tijdens mijn zoektocht naar het in balans brengen van vrije tijd en werk ervaring opgedaan die ik in de praktijk wil brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een hulp kan zijn in het groeiproces van kinderen en jongeren. Ikzelf hecht, in mijn dagelijkse leven, veel waarde aan structuur en zelfstandigheid. Ik zou kinderen hierin willen begeleiden om voor hen hetzelfde te kunnen betekenen om van hun leeravontuur een boeiend gebeuren te maken.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met bakken. Daarbuiten hou ik ervan om samen met mijn partner naar een culturele voorstelling te gaan en daarna eens lekker te gaan eten.

telefoon 0498/73 43 65
e-mail lynn@duizendpoot-hasselt.be


terug naar boven