De Duizendpoot: Logo text
De Duizendpoot: Logo

Ons team van ergotherapeuten

Het team van De Duizendpoot bestaat uit jonge gemotiveerde therapeuten die hun werk super graag doen.
Iedereen in ons team is gelijk, want ieder van ons heeft zijn eigen talenten en deze talenten samen maken tot wat De Duizendpoot nu is.
Wij vinden kwaliteit fundamenteel.
Daarom volgen we regelmatig bijscholingen en workshops en verdiepen we onze kennis en vaardigheden.
U kan ons nu ook vinden op: Facebook

An Deroey

coördinator, logopediste, ergotherapeute

An Deroey Duizendpoot

Na het behalen van mijn diploma van bachelor in de ergotherapie (2000 - Hasselt) voelde ik me nog niet klaar om het werkveld in te stappen. De keuze om verder te studeren was snel gemaakt. Zo studeerde ik in 2OO3 studeerde af als bachelor in de logopedie (2003 - Gent/Heerlen).

Ik vond in de beide richtingen raakvlakken die me enorm boeiden: kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen.

Al snel kon ik ervaringen opdoen als zelfstandig logopediste bij een collega. Het begeleiden van kinderen met leer- en taalproblemen behoorde tot mijn taak. Vanuit die ervaringen en vanuit de nood aan een multidisciplinaire kijk, groeide al snel de basis van onze huidige groepspraktijk De Duizendpoot.

Mijn rugzak werd gevuld met kennis en vaardigheden in het Kinderpsychiatrisch Centrum in Genk en bij de Limburgse Stichting Autisme. De competenties die ik daar leerde wil ik in de praktijk graag inzetten bij het begeleiden van jonge kinderen met communicatieve moeilijkheden, bij het aanpakken van eetproblemen, bij het scheppen van een gepast klimaat voor kinderen met gevoelige sprietjes,…

Verder probeer ik in groepsPraktijk De Duizendpoot alles in goede banen te leiden en sta ik voornamelijk in voor de aanmeldingen en het eerste onderzoek. Tevens probeer ik ons team voldoende te ondersteunen en te zorgen voor een leuk werkklimaat.

Mijn gedrevenheid kan ik kwijt in mijn vrije tijd. Ik kan enorm genieten van de tijd samen met mijn drie mannen, mijn familie en vrienden. Samen gezellig eten, theater, wandelen, fietsen, kamperen en geocachen.

telefoon 0478/56 49 46
e-mail an@duizendpoot-hasselt.be


terug naar boven

Lynn Philippaerts

ergotherapeute, leercoach

Lynn Philippaerts Duizendpoot

‘Een kind iets bij brengen wat hij later kan gebruiken in zijn verdere ontwikkeling’

Dit uitgangspunt bracht mij ertoe om aan de slag te willen gaan als leercoach.

Ik ben Lynn, 27 jaar en ergotherapeute van opleiding. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als bachelor in de ergotherapie. Tijdens mijn opleiding heb ik een stage mogen ervaren in het centrum voor ambulante revalidatie te Hasselt. Hier werkte ik voornamelijk met kleuters, lagere schoolkinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ASS en gedragsproblemen. Bijkomstig liep ik stage in een schooltje voor buitengewoon onderwijs waar ik opnieuw met kinderen in aanraking kwam. Dit was een schitterende ervaring. Mijn blijvende focus lag bij het bieden van therapie en ondersteuning aan kinderen en jongeren. Dit motiveerde mij om bij de Duizendpoot aan de slag te gaan.

Ook ik heb tijdens mijn zoektocht naar het in balans brengen van vrije tijd en werk ervaring opgedaan die ik in de praktijk wil brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een hulp kan zijn in het groeiproces van kinderen en jongeren. Ikzelf hecht, in mijn dagelijkse leven, veel waarde aan structuur en zelfstandigheid. Ik zou kinderen hierin willen begeleiden om voor hen hetzelfde te kunnen betekenen om van hun leeravontuur een boeiend gebeuren te maken.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met bakken. Daarbuiten hou ik ervan om samen met mijn partner naar een culturele voorstelling te gaan en daarna eens lekker te gaan eten.

telefoon 0498/73 43 65
e-mail lynn@duizendpoot-hasselt.be


terug naar boven