Psychomotorisch Therapeuten

Lotte Bylois: Psychomotorisch Therapeute, begeleider leren typen

Lotte Bylois Duizendpoot

In 2016 behaalde ik mijn diploma ‘Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen’. Vanuit mijn hobby als begeleidster van een kinderkoortje groeide mijn interesse om met kinderen te kunnen werken. Mijn inleefstage in India, waarbij ik in de sloppenwijken kinderen mocht behandelen, bevestigde dit gevoel nogmaals. Ik sloot dan ook een tweede master ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen’ af in juni 2017. Vanaf september zal ik me verder bijscholen aan de hand van een cursus psychomotoriek.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk veel bezig met mijn grootste passie, muziek. Ik speel viool in een orkest, zing in een koor en zorg zelf voor begeleiding van een kinderkoor in Zonhoven. Om mijn zinnen te verzetten en wat fit te blijven ga ik graag joggen.

telefoon 0478/83 90 56
e-mail lotte@duizendpoot-hasselt.be

Charlotte De Groote: Psychomotorisch Therapeute, begeleider leren typen

Charlotte De Groote Duizendpoot

Bijna niets is zo mooi en hartverwarmend als een kinderlach. Na een jeugd vol studentenjobs met kinderen van alle leeftijden (lesgeven kleuterturnen, sportkampen begeleiden, monitor bij Kazou…) ben ik kinesitherapie gaan studeren. Ik heb na de algemene bachelor direct voor de afstudeerrichting kinderen gekozen en in juni 2017 ben ik afgestudeerd als kinesist in de pediatrie.

Na drie maanden vrijwilligerswerk als kinderkinesist in Zanzibar versterk ik sinds februari 2018 met veel enthousiasme het team van De Duizendpoot, waar ik werk als psychomotorisch therapeut en begeleider leren typen.

Als Bruggeling ben ik in Leuven gaan studeren, waar ik mijn Limburgse vriend Bram ontmoet heb. Ondertussen wonen we samen in Limburg. In mijn vrije tijd sport ik graag, spreek ik af met vrienden die zich over heel Vlaanderen bevinden, doe ik iets met Bram en/of familie of lees ik een ontspannend boek / kijk Netflix.

telefoon 0489/45 85 45
e-mail charlotte@duizendpoot-hasselt.be

Daisy Haesen: Psychomotorisch Therapeute, begeleider leren typen

Daisy Haesen Duizendpoot

Ik ben afgestudeerd als musculoskeletaal kinesitherapeut (keuze sport) aan de UHasselt in 2016. Daarnaast heb ik het opvolgende jaar gestudeerd in Leuven en eveneens het diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen behaald. Deze keuze werd gestimuleerd door het vele babysitten, vakantiewerk in een kinderopvang en als monitor tijdens ponykampen.

Dit deed ik allemaal zeer graag en tijdens mijn stages tijdens het laatste jaar, merkte ik opnieuw dat werken met kinderen echt iets voor mij is. Ik werk ook in een praktijk voor volwassenen, deze combinatie vind ik zeer interessant.

Momenteel ben ik me aan het bijscholen in manuele therapie, verder ben ik zeker nog van plan een cursus psychomotoriek te volgen. Naast het werk ben ik graag sportief bezig. Zo ga ik regelmatig lopen, paardrijden, volleyballen en tennissen.

telefoon 0498/65 22 84
e-mail daisy@duizendpoot-hasselt.be